Plată & Livrare

Curierat rapid Sameday:

Folosim serviciul de curierat rapid oferit de partenerii noștri de încredere de la Sameday pentru a vă asigura o livrare rapidă și sigură a comenzilor dvs. Termenul de livrare este de 1-2 zile lucrătoare.

Livrare gratuită:

Pentru comenzile cu o valoare minimă de 150 lei, vă oferim livrarea gratuită prin serviciul de curierat rapid Sameday. Această opțiune vă permite să economisiți costurile de livrare și să beneficiați de serviciul nostru de încredere.

Taxa de livrare:

Pentru fiecare comandă sub 150 lei, se aplică o taxă de livrare în valoare de 18 lei. Aceasta va fi adăugată la totalul comenzii și vă va fi afișată în momentul finalizării procesului de cumpărare.

Urmărirea coletului

După plasarea comenzii, vă vom ține la curent prin e-mail despre statusul acesteia. De asemenea, veți primi un cod de urmărire al comenzii (AWB) cu ajutorul căruia veți putea urmări statusul livrării folosind link-ul următor: sameday.ro

Întârzieri în perioade aglomerate:

Vă rugăm să rețineți că în perioadele mai aglomerate, cum ar fi de sărbători sau promoții speciale, pot apărea întârzieri la livrarea coletelor. Facem tot posibilul să gestionăm eficient volumele mari de comenzi, însă există posibilitatea unor întârzieri minore.

Vă oferim mai multe opțiuni de plată pentru a vă asigura că aveți flexibilitatea de a alege metoda cea mai convenabilă pentru dumneavoastră. Iată opțiunile disponibile:

  1. Plată online cu cardul: Acceptăm plăți securizate online cu cardul. Puteți utiliza cardurile de debit sau de credit emise de Visa, Mastercard sau alte rețele acceptate. Procesul de plată este simplu și rapid, iar datele cardului dumneavoastră sunt protejate prin tehnologii avansate de securitate.
  2. Plata prin Revolut: Oferim opțiunea de plată prin intermediul platformei Revolut. Revolut este o metodă rapidă și sigură de transfer de bani care vă permite să efectuați plăți online în mod convenabil. Veți fi redirecționat către platforma Revolut pentru a finaliza tranzacția în siguranță.
  3. Plata ramburs: Dacă preferați să plătiți în numerar la primirea comenzii, acceptăm și plăți ramburs. Curierul nostru vă va aduce produsele și veți putea plăti suma exactă în numerar în momentul livrării.

Vă rugăm să rețineți că toate plățile efectuate la noi sunt securizate și respectă cele mai înalte standarde de protecție a datelor. Asigurăm confidențialitatea informațiilor dumneavoastră și garantăm securitatea tranzacțiilor.

Asigurarea de transport presupune oferirea unei protecții împotriva deteriorărilor sau pierderilor care pot surveni în timpul transportului produselor comandate de pe ordino.ro.

Asigurarea constă în înlocuirea tuturor produselor sau componentelor ale unui produs care au fost deteriorate pe durata livrării.

Fiecare comandă plasată pe ordino.ro beneficiază gratuit de această asigurare. Nu se percep taxe extra nici pentru înlocuirea produselor deteriorat, dar nici pentru transportul acestora.

Ce trebuie să faci să beneficiezi de această asigurare?

În cazul în care ai primit un colet deteriorat te rugăm să ne trimiți un e-mail la home@ordino.ro, în care să menționezi numărul comenzii alături de produsele care au fost deteriorate.

Retururi & Schimburi

Avem o politică de retur de 30 de zile. După primirea coletului, ai la dispoziție 30 de zile pentru solicitarea returului. Pentru a putea returna un produs, trebuie să îndeplinească următoarele condiții: Produsul trebuie să fie în aceeași stare ca și la primire. Fără urme de folosire sau de uzură. Cu toate etichetele intacte. În ambalajul original.

Pentru a trimite o cerere de returnare, trimite-ne un email la home@ordino.ro

Dacă doriți să schimbați un produs achiziționat, vă vom trimite produsul nou dorit și va trebui să returnați produsul vechi în schimb. Acesta va fi inclus în procesul de retur menționat mai sus, iar echipa noastră vă va oferi toate detaliile și instrucțiunile necesare.

Restituirea banilor are loc întotdeauna prin metoda de plată pe care ai folosit-o la plasarea comenzii. În cazul plății prin card de credit, suma va fi virată în contul tău atașat cardului. Dacă ai optat pentru plata ramburs, te rugăm să ne furnizezi datele bancare (IBAN și numele titularului de cont). De îndată ce primim produsul returnat, îți vom vira banii în cont. Tranzacția bancară poate dura însă câteva zile.

Produse

Căutarea produselor dorite pe site-ul nostru poate fi făcută în 2 moduri diferite:

1. Selectarea acestora din rubrica Produse, din meniul site-ului, în funcție de categoria din care fac parte.

2. Căutarea denumirii produsului din bara de deasupra imaginii. Motorul de căutare oferă sugestii chiar dacă denumirea introdusă nu este completă sau dacă este scrisă greșit.

Comenzi

1. Selectează produsul pe care vrei să îl cumperi pe butonul roșu: ,,Adaugă în coș”.

2. Dacă vrei să accesezi coșul cu produse, apasă ,,Vezi coșul”, iar dacă vrei să mergi spre finalizarea comenzii, apasă pe ,,Checkout”.

3. După ce ai ales să finalizezi comanda, introdu adresa de email dacă este prima ta comandă pe site sau accesează ,,Conectează-mă”, dacă ai deja un cont pe site-ul nostru. După care ,,Continuă cu expedierea”.

4. Alegem metoda de livrare potrivită/disponibilă.

5. După apăsarea butonului ,,Continuă la plată”, alege modul prin care dorești efectuarea plății. Dacă ai ales opțiunea ,,Online cu cardul”, introdu datele cardului, iar dacă ai ales ,,Numerar la livrare sau ridicare”, treci direct la alegerea adresei de facturare. Dacă dorești facturarea pe numele tău, introdus anterior, alege opțiunea ,,Aceeași adresă de facturare”, iar dacă dorești facturarea pe numele unei alte persoane sau unei firme, alege opțiunea ,,Folosește o adresă de facturare diferită” și introdu informațiile necesare.

6. Apasă butonul roșu ,,Plătește acum”, dacă dorești finalizarea comenzii.

Dacă ai plasat o comandă și te-ai răzgândit între timp, ai dreptul să o anulezi. Trebuie doar să ne contactezi pe home@ordino.ro și să menționezi anularea comenzii.

Dacă ai plasat o comandă și îți dorești să renunți la anumite produse sau să adaugi unele noi, contactează-ne și dă-ne toate detaliile.